Čaj Pickwick Nos a krk 10 x 2,2 g
Kód: 480.966VYBRÁNO PRO VÁS
Detailní popis produktu
- Unikátní kombinace bylin s preventivními účinky a výbornou chutí
- Příjemná síla zázvoru a fenyklu obohacená o špetku tymiánu podporuje plnou a výraznou chuť, která pomůže zbavit tělo bacilů a podpoří vyšší obranyschopnost přírodní cestou
- Balení obsahuje 10 ks sáčků s přebalem
Složení:
- Listy lípy, zázvor (25%), fenykl (12%), tymián (11%), květy černého bezu (10,5%), listy slézu (3%), květy lípy (2%), květy slézu (0,2%)
Alergeny:
Nutriční hodnoty ve 100 g:
- Výrobek obsahuje ve 100 ml: 6kj/2 kcal; tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyselin 0 g; sacharidy 0,4 g - z toho cukry <0,2; vláknina 0 g; bílkoviny 0 g; sůl 0 g
- Doporučené dávkování 3-4 šálky denně
Skladování:
- Na tmavém a suchém místě
Návod k přípravě:
- 1 nálevový sáček přelijte 200 ml vroucí vody a nechte 10 min. vyluhovat v zakryté nádobě. Nálev připravujte vždy čerstvý, bezprostředně před použitím
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čaj |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Značka: | Pickwick |
Účinek: | na nachlazení |
Bylinný: | bylinná směs |
Výrobce: | JACOBS DOUWE EGBERTS |
Výrobce - adresa: | Oosterdoksstraat 80, 1011 DK A |
Výrobce - kontakt: | kavajacobs.cz/contact-us/ |
Výrobce - www: | kavajacobs.cz; pickwick.cz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
JH
Jaroslav Hron
LK
Lenka Kárská
Vše v pořádku. Doporučuji.
SK
Stk Kopr s.r.o.
LH
Lucie Hálová
Vše ok.
DM
Dušan Manda
FH
Filip Hrbáč
JV
Jana vlnasová
VELOICE SPOKOJENÁ
PK
Petra Karlíková
H
Hana
TB
Tereza Benediktová
Vše v pořádku, rychlé vyřízení objednávky, perfektně zabaleno.
VM
Vladka Marhanova
HM
Hana Mašková
FP
Filip Pazdera
JK
Jiří Komárek
ML
Marián Labik
Spokojen podle převzav dávám👍
BS
Bc. Iveta Satinová
5 hvězdiček, není co vytknout!
JZ
Jiří Zenáhlík
Rychlá dodávka zboží široký sortiment.
AS
Antonín Sedláček
DH
Daniela Hlaváčová
Rychlé vyřízení objednávky, široká nabídka. Možnost zvolit různé dopravce. Spokojenost.